Bouwdelen binnen je eigen softwarepakket

De meeste calculatieprogramma’s in de bouw ondersteunen de mogelijkheid om de kostencalculatie van Bouwdelen.nl te importeren middels een CUF bestand. Het is echter ook mogelijk om de catalogus van Bouwdelen.nl direct te raadplegen via jouw eigen softwarepakket, waardoor je direct toegang hebt tot de voorgedefinieerde bouwdelen. Nadat je jouw kostenbegroting hebt geïmporteerd in jouw calculatieprogramma kun je zelfs, afhankelijk van het softwarepakket, de kostenbegroting achteraf nog wijzigen.

Bouwdelen geïntegreerd in WpCalc en Admicom!

Iedereen die gebruik maakt van WpCalc of Vakware van Admicom kan binnen zijn eigen softwarepakket calculeren met Bouwdelen. Deze pakketten hebben Bouwdelen geïntegreerd zodat het niet meer nodig is bestanden te importeren en exporteren. Je calculeert daarna nog sneller en nauwkeuriger!

Bekijk op ons YouTube-kanaal de instructiefilmpjes voor het gebruik van Bouwdelen.nl binnen WpCalc.

En lees op de website van Admicom meer over de integratie die zij hebben gemaakt. Daarnaast kun je hier een korte handleiding vinden over hoe je Bouwdelen.nl binnen Vakware kunt gebruiken.

Bekijk hieronder de voordelen dat elk softwarepakket te bieden heeft.

Softwarepakket Mogelijk om een CUF export inlezen Eenvoudig een project inlezen in je eigen softwarepakket Bouwdelen compleet integreren in je eigen softwarepakket
2Jours
Admicom
BouwInfosys
IBIS Trad
Gilde Software
Kraan
RaabCalc
Syntess Atrium
WpCalc

Staat jouw calculatiesoftware hier niet bij?

Niet getreurd: Bouwdelen.nl kan met elk calculatiepakket koppelen – vraag de leverancier van jouw calculatiepakket om met ons contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.