Veelgestelde vragen

Gemakkelijk de belangrijkste vragen en antwoorden op een rij. Antwoord niet gevonden? Aarzel niet om contact op te nemen!

Vragen over het gebruik

Wat kun je met de CUF-export module?

Met deze module kun je de Bouwdelen kostenbegroting exporteren naar een calculatiepakket waar wij géén koppeling mee hebben. Op die manier heb je alle informatie binnen jouw eigen pakket.

Kan ik meer gebruikers aansluiten?

Jazeker! Laat ook collega’s gebruik maken van onze Bouwdelen. Je kan gemakkelijk meerdere gebruikers aanmaken in jouw account. 

Een bouwdeel werkt niet goed meer, wat nu?

 Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat onze technische mensen zo snel mogelijk aan de slag gaan om het op te lossen.

Het lukt niet om de kostenbegroting over te halen naar Vakware, wat nu?

Voor de meeste vragen over de koppeling met Vakware (calculatiepakket van Admicom) kan Admicom je verder helpen, omdat zij weten hoe Bouwdelen.nl binnen hun pakket werkt.

Hoe vind ik het juiste bouwdeel voor een project?

Via de catalogus die is opgebouwd volgens de Stabu codering. Ook kan je in de zoekbalk jouw klus intikken. Dan zoeken wij er voor jou de geschikte Bouwdelen bij.

Ik heb meerdere projecten tegelijk, hoe houd ik overzicht?

Binnen jouw account kan je simpel per project de gecalculeerde Bouwdelen opslaan. Vervolgens vind je op de “Mijn Projecten” al jouw projecten overzichtelijk terug.

Vragen over het account

Ik wil Bouwdelen graag uitproberen, maar wil geen abonnement afsluiten. Kan dat?

Ja, dat kan, 10.000 van onze combi’s zijn geheel gratis beschikbaar. Als je een account aanmaakt en geen extra modules kiest, betaal je niets en kan je toch gewoon calculeren!

Hoe kan ik starten?

Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken via onze website, waarna je direct toegang hebt tot meer dan 10.000 gratis bouwdelen.

Hoe lang zit ik vast aan een module abonnement?

De Bouwdelen.nl-modules sluit je af voor de periode van een maand. Je kunt je abonnement per maand opzeggen en er is geen minimale abonnementsduur.

Uit welke extra modules kan ik kiezen?

In totaal kan je kiezen voor 7 extra modules, zoals de tegelzetter of houtskeletbouw module. Of je kan kiezen voor het complete modulepakket. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Als ik de compleet-module neem, heb ik de CUF-module nog nodig?

Ja, de compleet-module bevat alle combi’s. De CUF-module staat daar los van. Ook hier geldt dat je deze NIET nodig hebt als je gebruik maakt van een calculatiepakket waarmee wij een koppeling hebben.

Wat kun je met de CUF-export module?

Met deze module kun je de Bouwdelen kostenbegroting exporteren naar een calculatiepakket waar wij géén koppeling mee hebben. Op die manier heb je alle informatie binnen jouw eigen pakket.

Kan ik Bouwdelen ook in mijn calculatiepakket gebruiken?

Ja, dat kan zeker. Bekijk hier welke softwarepartijen er momenteel zijn aangesloten. Staat jouw partij er niet tussen? Neem dan contact op met ons!

Ik wil mijn abonnement graag stopzetten. Hoe kan ik dat doen?

Dit kun je zelf doen in je account. Ga naar jouw account instellingen en klik onder Licentiegegevens op Licentie wijzigen. Hier kun je al jouw modules aan- en uitzetten.

Mijn leverancier is nog niet aangesloten, kan dat alsnog?

Jazeker! Neem even contact met ons op, zodat wij het proces in gang kunnen zetten. Na de koppeling worden dan ook jouw actuele inkoopprijzen meegenomen.

Vragen over betalingen

Waarom wordt meer geïncasseerd dan de genoemde bedragen?

De bedragen die op de website genoemd worden zijn de bedragen excl. btw, de facturatie is inclusief btw, vandaar dat deze bedragen afwijken.

Op welke manier kan ik betalen?

Betalen kan op twee manieren. Via een automatische bankincasso of via credit card. Bij beide betalingsmogelijkheden wordt er één keer per maand een bedrag afgeschreven.

Waarom ontvang ik geen factuur?

Ons betalingssysteem is helaas nog niet gekoppeld aan ons facturatiesysteem. We kunnen de facturen wel voor je aanvragen. Dan ontvang je halverwege de maand een factuur van de betaling. Neem even contact met ons op om dit te regelen.

Staat jouw vraag er niet tussen?