Tarieven

Goed nieuws, je krijgt veel voor weinig! Met ons gratis account kan je direct calculeren met 10.000 Bouwdelen. 

Wat kost dat nou?

Zoals gezegd is starten met 10.000 Bouwdelen helemaal gratis. Geen gedoe, geen verplichtingen, gewoon direct starten. Maak een account aan en je begint vandaag nog met jouw eerste calculatie.

Heb je meer Bouwdelen nodig? Dan kan je het account helemaal naar jouw wensen instellen. Waarbij we beloven dat je nooit meer dan €60 per maand per gebruiker gaat betalen.  

Alle modules op een rij

Hieronder vind je de modules van Bouwdelen. Heb je interesse in alle modules? Kies dan voor de module Compleet. Je kan op iedere module klikken voor meer informatie over de module. De getoonde prijzen zijn exclusief BTW en per gebruiker.

Het gratis starter account is ontzettend uitgebreid met maar liefst 10.000 Bouwdelen. Dit account is voor ondernemers die niet meer dan een paar calculaties per week maken van vaak voorkomende opdrachten en dat snel en foutloos willen doen zonder uren achter een computer te moeten zitten. Wil je meer? Kijk dan bij onze andere modules!

Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken. Je kan je als bedrijf aanmelden en vervolgens zoveel gebruikers toevoegen als je nodig hebt. Zo kan iedere collega calculeren met onze Bouwdelen. Tevens kan je in ons startersaccount eenvoudig de calculaties exporteren naar PDF en CSV bestanden. 

Standaard kun je je projecten binnen Bouwdelen.nl exporteren naar een PDF of CSV-bestand. Met deze module kun je jouw projecten ook exporteren naar een CUF (Calculatie Uitwisselingsbestand) om ze vervolgens in jouw eigen calculatieprogramma te importeren.

Ben je tegelzetter en heb je niet voldoende aan de gratis beschikbare bouwdelen? Dan biedt deze module je meer dan 30 extra basis-bouwdelen. In deze module zijn bouwdelen opgenomen die gebruikt kunnen worden voor het calculeren van het tegelen van een toilet of badkamer zowel traditioneel als in houtskeletbouw als in renovatie. Ook het leggen van een afwerkvloer als het maken van een nieuw plafond wordt hierbij meegenomen. Ook worden vloertegels met plinttegels aangebracht of de wanden van een bijkeuken of boven een aanrechtblad berekend.

Maak je vaak betonbouwprojecten? Dan biedt deze module je meer dan 40 extra basis-bouwdelen specifiek voor de betonbouw. In deze module zijn bouwdelen opgenomen welke gebruikt kunnen worden voor het calculeren van betonkelders, goten in betonvloeren, straatwerk, heiwerken, betonpoeren en stiepen, betonfunderingen, betonwanden, betonvloeren , betonbalken, betonkolommen, monotube’s, schuimbetonvloeren

Ben je actief in de stallenbouw? Dan biedt deze module je meer dan 70 extra basis-bouwdelen. In deze module zijn bouwdelen opgenomen welke gebruikt kunnen worden voor het calculeren van grondwerk, straatwerk, heiwerk, betonkelder, betonvloeren en wanden, metselwerk, roostervloeren en kelderdekken, keerwanden en prefab gevelelementen, houtconstructie, staalconstructie, dakbedekking met golfplaten of geïsoleerde dakplaten, binnen plafonds voor stallen.

Ben je afbouwer en heb je niet voldoende aan de gratis beschikbare bouwdelen? Dan biedt deze module je meer dan 60 extra basis-bouwdelen. In deze module zijn bouwdelen opgenomen welke gebruikt kunnen worden voor het calculeren van alleen de afbouw werkzaamheden. Het gaat hierbij om bouwdelen van bijv. metalstud en houtenbinnenwanden, stucwerken, vloer egaliseren, basis schilderwerk, basis installatiewerk.

Ben je afbouwer en heb je niet voldoende aan de gratis beschikbare bouwdelen? Dan biedt deze module je meer dan 60 extra basis-bouwdelen. In deze module zijn bouwdelen opgenomen welke gebruikt kunnen worden voor het calculeren van alleen de afbouw werkzaamheden. Het gaat hierbij om bouwdelen van bijv. metalstud en houtenbinnenwanden, stucwerken, vloer egaliseren, basis schilderwerk, basis installatiewerk.

Maak je vaak projecten in de utiliteitsbouw? Dan biedt deze module je meer dan 150 extra basis-bouwdelen specifiek voor de utiliteitsbouw. In deze module zijn bouwdelen opgenomen welke gebruikt kunnen worden voor het calculeren van utiliteitsgebouwen Het gaat hierbij om bouwdelen van bijv. sloopwerk, uitzetten van de maatvoeringen, riolering aanbrengen, aanbrengen van een fundering, de basis voor betonwerk, kozijnen, prefab wanden, lijmelementen, schoon en vuilmetselwerk incl. de afwerking zoals stucwerk en aftimmerwerk, prefab betonelementen t.b.v casco en trappen, staalconstructies, gevelbekleding, dakbedekking, natuursteenvloeren, tegelwerk, systeemwanden en plafonds, brandwerende bekledingen en basis installatiewerk etc.

Ben je aannemer en heb je niet voldoende aan de gratis beschikbare bouwdelen? Dan biedt deze module je meer dan 300 extra basis-bouwdelen. In deze module zijn bouwdelen opgenomen welke gebruikt kunnen worden voor het calculeren van verbouwingen en woningen. Het gaat hierbij om bouwdelen van bijv. sloopwerk van vloeren, wanden etc., het uitzetten van de maatvoeringen, riolering aanbrengen, aanbrengen van een fundering, de basis voor betonwerk, kozijnen, schoon en vuilmetselwerk incl. de afwerking zoals stucwerk en aftimmerwerk, casco prefab betonelementen, houten (dak)constructies, kozijnen, het na isoleren van vloeren wanden en daken, tegelwerk, basis installatiewerk etc.

Heb je niet voldoende aan de gratis beschikbare bouwdelen? En heb je voor het calculeren van jouw werkzaamheden meerdere extra bouwdelen modules nodig? Dan is dit de meest voordelige module. Met deze module krijg je toegang tot alle extra basis-bouwdelen voor een gereduceerd tarief. Je hebt hiermee de beschikking over de volledige catalogus met bouwdelen. Let op! De CUF-exportfunctie is niet inbegrepen in deze module. Deze dient nog apart toegevoegd te worden aan jouw account.

Overtuigd? Maak een account aan!