Terugbelverzoek indienen

Je wordt terug gebeld door één van onze specialisten.

5 + 6 =

Info

Bouwdelen.nl
Onderdeel van Saint-Gobain
Atlasstraat 1 – 5047 RG Tilburg
Info@bouwdelen.nl

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen van onze klanten. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact op te nemen! Wij zijn nooit bang voor lastige vragen.

Wat kost Bouwdelen?

De eerste 10.000 Bouwdelen zijn gratis. Je kan vervolgens je account helemaal samenstellen met modules. Bekijk hier alle tarieven. 

Hoe lang zit ik vast aan een abonnement?

De Bouwdelen.nl-modules sluit je af voor de periode van een maand. Je kunt je abonnement per maand opzeggen en er is geen minimale abonnementsduur.

Op welke manier kan ik de licentie betalen?

Betalen kan op twee manieren. Via een automatische incasso of via credit card. Bij beide betalingsmogelijkheden wordt er één keer per maand een bedrag afgeschreven.

Hoe kan ik starten?

Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken via onze website, waarna je direct toegang hebt tot meer dan 10.000 gratis bouwdelen.

Waarom wordt meer geïncasseerd dan de genoemde bedragen?

De bedragen die op de website genoemd worden zijn de bedragen excl. btw, de facturatie is inclusief btw, vandaar dat deze bedragen afwijken.

Wat kun je met de CUF-export module?

Met deze module kun je de Bouwdelen kostenbegroting exporteren naar een calculatiepakket waar wij géén koppeling mee hebben. Op die manier heb je alle informatie binnen jouw eigen pakket.

Uit welke extra modules kan ik kiezen?

In totaal kan je kiezen voor 7 extra modules, zoals de tegelzetter of houtskeletbouw module. Of je kan kiezen voor het complete modulepakket. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Kan ik Bouwdelen ook in mijn calculatiepakket gebruiken?

Ja, dat kan zeker. Bekijk hier welke softwarepartijen er momenteel zijn aangesloten. Staat jouw partij er niet tussen? Neem dan contact op met ons!

Kan ik meer gebruikers aansluiten?

Jazeker! Laat ook collega’s gebruik maken van onze Bouwdelen. Je kan gemakkelijk meerdere gebruikers aanmaken in jouw account.