Voor wie is het?

Bouwdelen.nl is speciaal opgericht voor de zzp’er en de kleine ondernemer in de bouw. Jij als bouwprofessional wil natuurlijk niets liever dan je volledig richten op jouw bouwwerkzaamheden en vakwerk afleveren. Wij begrijpen dat je de tijd die je kwijt bent met het maken van offertes en het bestellen van materiaal liever wilt besteden aan uw vakmanschap.

Je zult gemerkt hebben dat het opstellen van de kostenbegroting voor een offerte-aanvraag alsmaar complexer wordt door de strengere wet- en regelgeving en het assortiment aan bouwmaterialen dat als maar groter wordt. Voor het opstellen van een kostenbegroting die zowel accuraat als realistisch is, worden vaak de avonduren opgeofferd, iets waar je na een drukke en vermoeiende dag niet op zit te wachten. En alsnog is het waarschijnlijk dat je bepaalde elementen over het hoofd hebt gezien of dat er zaken zijn waar je geen rekening mee hebt gehouden.

Bouwdelen.nl neemt al jouw zorgen omtrent calculatie weg en biedt een snelle, nauwkeurige en actuele calculatieservice zodat je tot wel 80% meer tijd overhoudt om te besteden aan uw vakmanschap of te ontspannen in de avonduren.

De belangrijkste voordelen:

  • Tot 80% sneller calculeren
  • Calculeren met actuele inkoopprijzen
  • Niets meer vergeten
  • In slechts drie stappen een accurate kostenbegroting
  • Direct beschikbaar in uw eigen softwarepakket