Waarom Bouwdelen.nl

Standaard meer dan 10.000 kant-en-klare bouwdelen

Bouwdelen.nl biedt jou in één oogopslag alle benodigde materialen voor jouw specifieke bouwproject. Daarnaast hebben we alvast voor je uitgerekend hoeveel uur het je gaat kosten en of er wellicht nog ander materieel, onderaanneming of stelposten relevant zijn. Zo ben je dus zeker dat je nooit meer iets vergeet!

Calculeren met actuele inkoopprijzen

Bouwdelen.nl haalt automatisch jouw inkoopprijzen op van de toegepaste materialen bij gerenommeerde leveranciers in de bouw. Aangezien prijzen vaak veranderen hoef je nooit meer te controleren of jouw prijzen wel actueel zijn. Met Bouwdelen.nl is jouw calculatie altijd accuraat en weet je precies waar je aan toe bent!

Besteed meer tijd aan waar je goed in bent: bouwen!

Bouwdelen.nl biedt je de mogelijkheid om tot wel 80% sneller te calculeren, met een kostenbegroting die ook nog eens realistisch en foutloos is. Door de actuele prijsinformatie van de benodigde materialen kom je nooit meer voor onverwachte kosten te staan en heb je altijd wat je nodig hebt!

Mogelijkheden voor meer inzicht en nóg meer bouwdelen!

Naast het uitgebreide aanbod aan bouwdelen dat je ter beschikking krijgt bij een gratis account, biedt Bouwdelen.nl ook de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in jouw kostenbegroting. Standaard krijg je alleen de prijs te zien op subtotaalniveau, maar door een extra licentie af te sluiten zie je ook direct de onderliggende berekeningen. Ook kun je extra modules afsluiten die speciaal gericht zijn op jouw vakmanschap, waardoor je toegang krijgt tot veel meer extra bouwdelen die voor jouw specialisme relevant zijn. Dit aantal kan oplopen tot wel 20.000 extra bouwdelen!

Importeer jouw kostenbegroting direct naar je eigen calculatieprogramma

De nauwkeurige kostenbegroting die je via Bouwdelen.nl hebt opgesteld kun je eenvoudig exporteren via een PDF- of Excel-bestand. Daarnaast zijn er geavanceerde exportmogelijkheden beschikbaar waarvoor je een licentie kunt afsluiten. Dit biedt de mogelijkheid om jouw kostenbegroting ook als CUF-bestand te exporteren en direct te importeren in je eigen calculatieprogramma. Daarnaast is het mogelijk om, afhankelijk van jouw softwarepakket, jouw kostenbegroting achteraf te wijzigen. Bekijk hier alle voordelen op een rij.